Please wait while JT SlideShow is loading images...
Healing touch

Studie: Combinatie Healing Touch & Guided Imagery therapie reduceert PTSD symptomen

Uit een studie van 2012 is gebleken, dat een combinatiebehandeling van Healing Touch en Geleide Fantasie therapie bijzondere resultaten boekt bij het reduceren van PTSD-symptomen (Post-Traumatic Stress Disorder).

Klik hier voor het persbericht van september 2012 waar deze studie wordt besproken.

 

HTN verwent OOK Zandvoort

Vrijdag 12 juni aanstaande is er weer een verwendag voor (ex)kankerpatiënten bij OOK Zandvoort. Dit is het 3e jaar datH ealing Touch Nederland heeft toegezegd om ook van deze verwendag weer een enorm succes te helpen maken. Er worden halfuur HT-sessies gegeven waarvoor mensen zich op voorhand kunnen inschrijven. Een bijzonder warm en dankbaar initiatief waar wij graag ons steentje aan bijdragen.

 

Proficiat....! 19e Healing Touch International dag

Op 6 maart jl. was het de 19e Healing Touch International dag. Met 4 Healing Touch practitioners gaven we 12 behandelingen op de psychogeriatrische afdeling aan mensen met dementie. Het was ontzettend mooi te zien dat de bewoners de aanraking van de Scudder, Chakra Connection en Mindclearing graag ontvingen. Ook was er nog tijd om 2 van de medewerkers te behandelen, die zich nu ook konden ervaren wat Healing Touch met je kan doen. Heel fijn dat we hier zo welkom waren, en ook we er terug mogen komen.

 
Pagina 2 van 2

SNRO keurmerk hbo opleiding

 


Organisatie


Healing Touch Nederlans is een stichting 
die is opgericht in 1996 en Lees verder...

Cursussen


Heb je Interesse om een Healing Touch
cursus te volgen? Lees verder....